Mitt företag erbjuder:

Egen tillverkning av kläder i material av högsta kvalité. Kläder som passar alla, dam och herr, ung som gammal, långa och korta, välkomna till mig!

Dessa material använder jag till minakläder:

Kokt ull: tål att användas och blir inte noppig. Eftersom tyget är stretchigt så blir det följsamma och sköna plagg, passar bra till mössor, jackor, tussar m.m. Höstens färger är: mörkgrön, mörk vinröd, ljusgrå och vit.

Polarull: passar bra till kappor och dufflar m.m. Det är en tunnare och lättare vadmal och mycket slitstarkt. Finns i många fina färger.

Rutiga foder: I mina dufflar använder jag fina ulltyger gärna rutigt. Andra använder dessa tyger till kavajer och kjolar, men jag tycker att det är lika viktigt med snygga foder som dessutom ger plagget värme.

Merinoull: Den Merinoull som jag använder är ekologisk och tillverkas i Ulricehamn, ullen kommer ifrån Argentina. I mössorna "Fjäll" använder jag ekologisk merinoull, ett mycket tunt och härligt material som gör att mössorna blir perfekt att använda när du är ute och rör dig.

Naturgarvat renskinn: Är det bästa skinn som jag använt. Det kommer från renen i de Nordiska fjällen. Det går göra alla typer av kläder men just nu är det förkläden och handskar som gäller.

Fårskinn: Jag jobbar även med päls, nya och gamla. Vill du ha din ärvda päls justerad så hjälper jag dig.

Reparationer: Jag reparerar plagg. Byter dragkedja, byter foder, lagar diverse hål.

Allt detta tillverkar jag i min lilla ateljé hemma på gården.

Min symaskin och jag tillverkar många plagg.

Jag heter Anna Mellgren och startade mitt företag hösten 1989. Jag har alltid jobbat med naturmaterial i huvudsak skinn och ull. Mina plagg är inspirerad av den vackra natur som vi bor i och eftersom vi har lång vinter så har det blivit fokus på sköna ulljackor, mössor och handskar.

Jag tillverkar kläder i både konfektionsstorlekar som går att beställa över nätet och efter personliga mått, jag vill att plaggen ska passa alla kroppar och åldrar.

Gör ett besök i min ateljé.